Mediaste

ME OLEMME MEDIASTE

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva tilojen, tapahtumien ja suurempien kokonaisuuksien interaktiivisia virtuaaliesittelyjä sekä muita digitalisoinnin palveluja tarjoava startup-yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ja räätälöidyn palvelukokonaisuuden heidän kohteidensa esittelyn tueksi. Tavoitteemme on tuoda kohteiden esittely Suomessa yhtä kattavaksi kuin sen pitäisi olla jo tämän päivän kuvausteknologian avulla.

Meidän tarina

Mediasteen tiimi sisältää kuuden eri alan korkeakouluopiskelijaa kansainvälisillä taustoilla. Tiimimme monialainen osaaminen ja kiinnostus digitalisaatioon ja mediaan herätti idean perustaa Mediaste Oy. Digitalisaatio on ollu johtavat trendi Euroopassa 2000-luvulla. Tilojen digitalisaatio ja virtualisointi sisältää kokonaisvaltaiset virtuaaliesittelyt sekä uusimpien teknologioiden hyödyntämisen yritysten eri liiketoiminta-alueilla. 

Innovatiivisten palveluiden tuotanto ammattitaidolla kuuluu vahvasti arvoihimme, joten suurin osa vuodesta 2019 kului palveluntarjoajien analysointiin sekä tutkimiseen. Jokaisen asiakkaamme tarpeet ovat uniikkeja ja erilaisia joten oikean ohjelmiston sekä palveluntarjoajan valinta on erittäin tärkeä osa tuotantoprosessiamme.

Vuonna 2020 Covid-19 pandemiasta johtuvat poikkeusolot kasvattivat tiimimme motivaatiota kehittää liiketoimintaamme entistä nopeammin. Suomessa pandemian laajat vaikutukset eri aloille muuttivat monien yrityksen toimintaa ja asiakkaiden ostokäyttäytymistä pysyvästi ja tämä pakottaa monia yrityksiä digitalisoimaan palvelunsa. Päätimme nopeuttaa aikatauluamme pystyäksemme auttamaan mahdollisimman montaa yritystä kriisin hetkellä. Aloitimme toimintamme Heinäkuussa 2020 tavoitteenamme tuoda uusimmat teknologiat sekä innovaatiot Suomen markkinoille.

Visio Missio

 
 
Visiomme on toteuttaa virtuaaliesittelyratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin ja luoda standardi virtuaaliesittelyistä Suomessa tällä vuosikymmenellä.
 
Missiomme on tehdä kohteisiin ja tiloihin tutustumisesta vaivatonta, mieluisaa ja näin

poikkeusaikana ennen kaikkea turvallista. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja innovatiivinen tiimimme osaa suositella jokaiselle asiakkaalle juuri heille sopivan virtuaalisen esittelykokonaisuuden.

tiimi

Tiimimme koostuu kuudesta eri alan korkeakouluopiskelijasta ja sisältää osaamista myynnistä ja markkinoinnista, data-analytiikasta ja sen soveltamisesta kiinteistömarkkinoille, kuvausteknologiasta, tilojen mallinnuksesta ja isompien kokonaisuuksien mm. tapahtumien
virtuaalisesta esittelystä. Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, älä epäröi laittaa viestiä vaikka LinkedInin kautta tai sähköpostitse.

Aleksi Kaivos

Aleksi Toivanen

Topi Kivilahti

Jussi Kalliola

Seuraa meidän toimintaa Facebookissa

Ota yhteyttä

Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, voit jättää meille yhteydenottopyynnön helposti alla olevan lomakkeen avulla!