Mediaste

Virtuaaliesittelyt sekä 3d myyntikuvat Liiketiloihin

Toteutamme virtuaaliesittelyit sekä 3D-myyntikuvia liiketiloihin, kuten myymälöihin, kauppakeskuksiin sekä vuokrattaviin toimitiloihin.  Virtuaaliesittelyt sekä 360-kuvaus ovat uusin sekä tehokkain kiinteistöjen ja tilojen digimyynnin työkalu, jonka avulla asiakkaan on mahdollista tutustua tiloihin etänä ajasta sekä paikasta riippumatta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous virtuaaliesittelyyn tai 360-kuvaukseen!

liiketilan tai liikekeskuksen virtuaaliesittely

Virtuaaliesittely on tehokas tapa välittää asiakkaalle kuvaus liiketilasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Esimerksiksi kurkistaminen valtavaan suite hotellihuoneeseen tai oman pöytävarauspaikkansa näkymän ennalta tutkailu ovat omiaan vaikuttamaan asiakkaan ostopäätökseen positiivisesti. Varsinkin poikkeusaikana tämä saattaa olla asiakkaalle ratkaiseva tekijä.

Virtuaaliesittelymme sekä 3D myyntikuvamme ovat tarkkoja ja laadukkaita, jotka suoritetaan huippuluokan kameralaitteistolla. 360-kuva sekä vapaa liikkuvuus luo aivan uudenlaisen, ja paremman asiakaskokemuksen. Esittelyt saa laitettua helposti omille kotisivuille muun median joukkoon.

Liikekeskuksen ilmaKUVAUS

Liiketoimitilan maaston sekä sen lähiympäristön realistisen kuvan välittäminen asiakkaalle voi olla paikoittain hyvinkin hankalaa. Uusimmat teknologiat mahdollistavat alueen sekä palveluiden yksityiskohtaisen esittelyn ilmasta kuvattuna.

Dronella suoritetut ilma- sekä maastokuvaukset ovat yleistyneet kovaa vauhtia kohteiden esittelyssä viime vuosina. Ilmakuvaus tuo suurta lisäarvoa asiakkaalle – alueen tuomien mahdollisuuksien tutkiminen helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. 

Uusimmat artikkelit

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous täyttämällä lomake. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti kun olemme laskeneet yksilöidyn tarjouksen sinulle!