Mediaste

Hotellin virtuaalikierros

Virtuaalikierros mahdollistaa että asiakkaat voivat tutustua hotelliin yksityiskohtaisesti ajasta ja paikasta riippumatta, suoraan kotisohvalta, kaikilla laitteilla. Virtuaalikierroksen avulla hotellia ja sen palveluita voidaan esitellä kuluttajille tai yritysasiakkaille kätevästi. Virtuaalikierroksen avulla annat asiakkaille mahdollisuuden tehdä varaus päätös helposti ja voit vähentää yritysasiakkaiden tutustumiskäyntejä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liiketilasi digitalisointiin!

Hotellin tilojen ja palveluiden esittely

Virtuaalikierroksen avulla on helppoa välittää asiakkaille kuvaus tiloista, huoneista ja palveluista. Kurkistaminen hotellihuoneeseen tai saunaosastolle antaa asiakkaalle mahdollisuuden tehdä varaus hyvillä mielin. 

360-kuvat sekä vapaa liikkuvuus luo uudenlaisen kokemuksen, kun asiakas vertailee hotelleja verkossa. Virtuaalikierros on helppoa asentaa hotellin kotisivulle.

Virtuaalikierros Hotelli Nuuksioon toteutettiin 2020 kesällä.

Kuvaamisessa käytettiin kuvauskopteria ja 360-kameraa. Nuuksiossa sijaitsevaa hotellia varten oli tärkeää tuoda kaunis luonto esille.

Esittelyssä on yhdistetty useita ilmakuvia, jotta luonto saadaan näyttävästi esille. Siirry virtuaaliesittelyyn kuvakkeesta.

Uusimmat artikkelit

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous täyttämällä lomake. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti kun olemme laskeneet yksilöidyn tarjouksen sinulle!