Mediaste

aluekokonaisuuksien esittely uudelle aikakaudelle

Isompien aluekokonaisuuksien ja palvelukeskittymien esittely asiakkaalle tuo mukanaan haasteita liittyen realistisen kuvan välittämiseen alueesta asiakkaalle. Samalla olisi myös tarve tarjota nopeasti hyödyllistä tietoa alueen palveluista ja muista asiakasta kiinnostavista asioista. Näiden haasteiden ratkaisuksi apuun saapuvat alueen ilmakuvaus ja alueesta koostettu interaktiivinen virtuaalikierros, joiden avulla asiakkaalle välittyy selkä ja informatiivinen kuva alueen palveluista ja mahdollisuuksista. Vierailu interaktiivisen golf kierroksen parissa tai aluekokonaisuuden tutkailu ennen vierailulle lähtemistä ovat omiaan vetämään asiakkaita näiden aluekokonaisuuden palveluiden ääreen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous aluekokonaisuuden digitalisointiin!

 

Aluekokonaisuuden interaktiivinen virtuaalikierros

Interaktiivisen virtuaalikierroksen avulla asiakas pääsee tutustumaan aluekokonaisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin yläilmoista ja hänen on mahdollista tutustua alueella sijaitseviin kohteisiin halutessaan myös tarkemmin. Interaktiiviseen virtuaalikierrokseen voidaan upottaa erilaisia tageja kohteista, joihin siirtymällä asiakkaalle voidaan tarjota lisätietoa kohteesta mm. tekstin, kuvien, videoiden ja virtuaaliesittelyn muodossa. Tämä antaa asiakkaalle vapaat kädet tutustua haluamiinsa kohteisiin alueella saaden niistä jokaisesta kattavan ja monipuolisen esittelyn. Interaktiivinen virtuaalikierros kuvataan käyttäen DJI Mavic Air 2 -dronea, joka takaa häikäsievän laadukkaan kuvamateriaalin alueen yläilmoista.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uusimmat artikkelit sekä uutiset suoraan sähköpostiisi! Lähetämme viikottaisen uutiskirjeen, joka sisältää viimeisimmät artikkelit liittyen kohteiden digitalisointiin

ilmaKUVAUS aluekokonaisuudelle

Virtuaalikierroksen tueksi tai sitä paikkaamaan on ilmasta tehty alueen maastokuvaus oivallinen tapa välittää asiakkaalle arvokasta lisätietoa alueesta sekä sen palveluista. Dronella suoritetut ilmakuvaukset ovat yleistyneet kovaa vauhtia kohteiden esittelyssä viime vuosina ja se tuo suurta lisäarvoa kohteen esittelyssä – alueen arviointi ja tutkiminen helpoittuu ja nopeutuu huomattavasti. Toteutamme asiakkallemme räätäölöityjä maastokuvauksia sisältäen mm. pelkän alueen kuvauksen tai tarvittaessa myös ilmakuvauksen editoinnin kuten animoitujen ilmoitusten kohteista lisäämisen siihen. Ilmakuvaukset toteutamme DJI Mavic kuvauskopterilla, joka takaa korkealaatuisen videon kohteesta ja pienen kokonsa ansiosta mahtuu kuvaamaan ahtaissakin olosuhteissa.

DJI MAVIC Air 2

DJI Mavic Air 2 -drone vie edeltäjänsä suorituskyvyn ja kannettavuuden uudelle tasolle ja tarjoaa mahdollisuuden häikäisevän kuvamateriaalin nappaamiseen yläilmoista. Mavic Air 2 on huippukompakti, mahtuen myös kuvaamaan ahtaissa tiloissa ja sen ominaisuuksiin lukeutuu kehittyneitä kameratiloja, kuten 8K Hyperlapse ja ActiveTrack 3.0, joiden avulla ilmakuvaus nousee uudelle tasolle.

Uusimmat artikkelit

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous täyttämällä lomake. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti kun olemme laskeneet yksilöidyn tarjouksen sinulle!