Mediaste

Vr toteutukset ja digitalisointi

Nykypäivän teknologiat mahdollistavat yhä monipuolisemman digitalisoinnin mitä erilaisimpiin kohteisiin. Tämä luo uusia mahdollisuuksia yrittäjille sekä yksityishenkilöille erottua kohteensa esittelyssä helposti ja edulliseen hintaan.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tehostamaan kohteidensa esittelyä tarjoamalla monipuoliset ja räätälöidyt virtuaaliset esittelyratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen.

Kiinteistönvälitykseen ja asuntoihin

Kiinteistönvälityksessä ovat hurjaa vauhtia yleistyneet ilmakuvaukset sekä virtuaaliesittelyt. Nykypäivänä asunnon myynti ilman sen virtuaaliesittelyä tai ilmakuvia voi hidastaa tätä prosessia huomattavasti. Toteutamme virtuaaliesittelyt sekä ilmakuvaukset kaikkiin asuntoihin sekä tiloihin.  

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kiinteistösi digitalisointiin!

toimitilojen digitalisointi

Palvelumme luovat uusia mahdollisuuksia liiketoimitiloille. Ravintola-alalla tai hotellitoiminnassa virtuaaliesittely ja siihen sisällytettävät interaktiiviset tagit mahdollistavat mm. pöytävarauksen tekemisen täysin virtuaalisesti virtuaalinäkymän avulla. Virtuaaliesittely liiketilan sisältä on omiaan houkuttelemaan asiakkaan vierailulle. 

Virtuaaliesittelyn käyttötarkoituksia on lukemattomia, kuten virtuaaliset ohjeistukset, menut, pöytävaraukset tai virtuaalinen kauppa. Virtuaaliesittely mahdollistaa kohteen yksityiskohtaisen tarkastelun virtuaalisesti kotisohvalta, ajasta sekä paikasta riippumatta. 

Ota yhteyttä meihin ja kehitämme juuri teille sopivan toteutuksen!

aluekokonaisuuden kattava virtuaalinen esittely

Suuremman aluekokonaisuuden tai palvelukeskittymän esittely asiakkaalle tuo mukanaan haasteita liittyen realistisen kuvan välittämiseen alueesta asiakkaalle. Samalla olisi myös tarve tarjota nopeasti hyödyllistä tietoa alueen palveluista ja muista asiakasta kiinnostavista asioista. Vierailu interaktiivisen golf kierroksen parissa tai aluekokonaisuuden tutkailu ennen vierailulle lähtemistä ovat omiaan vetämään asiakkaita näiden aluekokonaisuuden palveluiden ääreen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous aluekokonaisuuden digitalisointiin!

Virtuaaliesittely

Virtuaaliesittely mahdollistaa kiinteistöön tutustumisen etänä ajasta sekä paikasta riippumatta. Laadukkaat sekä yksityiskohtaiset myyntikuvat kiinteistöistä on tähän asti ollut ainoa tapa tuoda tila asiakkaan luokse. Teknologian kehitys on luonut uuden mahdollisuuden tilojen myyntiin sekä markkinointiin. 3D skannattu virtuaaliesittely tilasta luo ennenäkemättömän elämyksen, joka mahdollistaa tilassa vierailun täysin virtuaalisesti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 3D-esittely tarjoaa asiakkaalle täysin interaktiivisen kierroksen tilassa, joka vahvistaa sekä nopeuttaa ostopäätöksen teossa! Lue lisää aiheesta tai ota yhteyttä meihin jotta voimme auttaa teitä digitalisoimaan kiinteistönne!

Uusimmat artikkelit

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous täyttämällä lomake. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti kun olemme laskeneet yksilöidyn tarjouksen sinulle!