Mediaste

Virtuaalikierros

Virtuaalikierros on virtuaaliesittelyä laajempi kokonaisuus, joka koostuu ilmasta ja maasta otetuista 360-panoraamakuvista

interaktiivinen virtuaalikierros

Virtuaalikierroksen avulla asiakas pääsee tutustumaan aluekokonaisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin yläilmoista sekä sisätiloista, joka mahdollistaa kattavan ja monipuolisen esittelyn.

Interaktiiviseen virtuaalikierrokseen voidaan lisätä erilaisia elementtejä joiden avulla asiakkaalle voidaan tarjota lisätietoa kohteesta mm. tekstin, kuvien ja videoiden muodossa.

Virtuaalikierros on virtuaaliesittelyä laajempi kokonaisuus, joka koostuu ilmasta ja maasta otetuista 360-panoraamakuvista, sekä räätälöidystä ja brändätystä käyttöliittymästä. Virtuaalikierroksen tavoitteena on tarjota nopeasti hyödyllistä tietoa alueen palveluista ja muista asiakasta kiinnostavista asioista. Virtuaalikierroksen avulla asiakkaalle välittyy selkeä ja informatiivinen kuva alueesta.

360-kuvat

Virtuaalikierroksessa liikutaan 360-panoraamakuvien välillä, jotka esittelevät tilaa joka suunnasta. Panoraamalaitteemme takaa laadukkaat kuvat, joilla herätetään asiakkaan kiinnostus.

Virtuaalikierroksen 360 kuvaus.

360-ilmakuvat

Virtuaalikierrokseen voidaan lisätä ilmakuvat, joissa esitellään eri rakennukset, alue sekä luonto. Ilmakuviin lisätään myös ikoneita, joista pääsee liikkumaan helposti sisätiloihin, sekä muihin kiinnostaviin kohteisiin.

Kustomoitavuus

Käyttöliittymä on mahdollista räätälöidä täysin toiveiden sekä yrityksenne brändin mukaan. Valikot ja liikkuminen suunnitellaan käyttäjä edellä.

Virtuaalikierroksemme on responsiivinen ja suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla.

Käy katsomassa mistä virtuaalikierroksessa on kyse

Kenelle virtuaalikierros sopii?

Kuntosalit

Kauppakeskukset

Tuotantotilat

tapahtumatilat

ja paljon muuta

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous täyttämällä lomake. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti kun olemme laskeneet yksilöidyn tarjouksen sinulle!