Mediaste

Virtuaalikierros: Vuosikymmenen johtavin tapa hotellin markkinointiin!

Tekniikka on kehittynyt viime vuosikymmenet todella hurjaa vauhtia ja koskaan ei ole ollut tärkeämpää pysyä ajan tasalla siitä, miten hotellit voi jatkuvasti kehittää liiketoimintaansa. Virtuaaliesittelyt on yksi helpoimmista ja parhaimmista tavoista ratkaista tämä ongelma.

Virtuaalitodellisuus tai VR on tällä hetkellä yksi edistyksellisimmistä tavoista, millä hotellit pystyvät houkuttelemaan lisää asiakkaita ja turvaamaan suorat varaukset.

VR löi läpi pelimaailmassa muuttamalla kokemuksen pelaamisesta ja tuomalla siihen todella realistisen sävyn. Hotelli- ja matkailuala on pikkuhiljaa alkanut ymmärtää tämän tekniikan tarjoamat mahdollisuudet kehittää myös omaa liiketoimintaansa.

Miten virtuaalikierrokset soveltuvat hotellien toimintaan?

Hotelleihin hyödynnetään tätä tapaa luomalla virtuaalikierroksia, joiden avulla hotelli voi antaa potentiaalisille asiakkailleen 360 asteen läpikäynnin heidän huonevaihtoehdoistaan ja palveluistaan. Tällä tavalla asiakkaat pystyvät tutustumaan hotellin eri mahdollisuuksiin ja tarjontaan vaikkapa omalta kotisohvaltaan!

Valokuvien sijasta katsojat voivat nyt täysin uppoutua tarjontaan liikkumalla huoneiden sisällä kuin olisivat todellisuudessa paikan päällä.

Sanonta “kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” ei enää ole tätä päivää, koska virtuaalikierros on paljon arvokkaampi ja tarjoaa vieraille realistisemman totuuden hotellin tarjoamista ominaisuuksista.

Lue lisää hotellien virtuaalikierroksista

Virtuaalikierrosten kolme parasta hyötyä

1. Lisääntyneet varaukset

Virtuaalikierrokset tekevät verkkosivustosta houkuttelevan ja korostavat hotellisi parhaita puolia, mikä auttaa lisäämään asiakasvirtaa. Laadukas virtuaalikierros ja suoraviivainen varausprosessi pistää asiakkaat tekemään suoria varauksia juuri sinun hotelliisi. Voit jopa lisätä suoria toimintakehotuksia kierroksen strategisiin kohtiin, jotka johtavat sinne kaikista pyhimpään – varaussivulle.

2. Ensivaikutelma määrää kaiken

Ensivaikutelma on kaiken a ja o, joka ennen kaikkea korostuu liikemaailmassa. Myönteinen kokemus palvelusta pysyy aina mielessä, vaikka majoituksen hankkiminen ei olisikaan sillä hetkellä ajankohtainen asia. Kiinnostava ja laadukkaasti toteutettu virtuaalikierros on avainasemassa, kun potentiaalisten asiakkaiden huomio halutaan saavuttaa.

3. Aito vuorovaikutus

Virtuaalikierrokset ja interaktiivinen media antavat vieraille mahdollisuuden hallita kokemustaan. Jokaisella kävijällä on omat halunsa ja he voivat olla vuorovaikutuksessa hotellin henkilökunnan kanssa kierroksen aikana. Lisää vaikkapa ravintolan tarjoilija kertomaan menusta tai vastaanottovirkailija kertomaan hotellin toiminnasta. Asiakkaat rakastavat vapautta valita mitä katsella!

Miksi virtuaalikierrokset ovat niin tehokkaita?

Nykymaailmassa matkailijat suosivat virtuaalikierroksia ja myös odottavat niitä ehdokkaaltaan. Miksi kuunnella kaikkia sanallisia hehkutuksia, jos voi itse päästä kokemaan hotellin tarjonta? Virtuaalikierroksen tehokkain osa on, että se antaa kaiken hallinnan katsojalle. Asiakkaat haluavat yhä enemmän informaatiota tehdessään ostopäätöstä. Mikä olisikaan parempi keino kuin laadukas virtuaalikierros?

Lue virtuaalikierroksista ja toteutuksista

Tilastot kertovat kaiken oleellisen

  • Palveluita, joihin sisältyy virtuaalikierros, napsautetaan keskimäärin 10 kertaa enemmän kuin niitä, joilla ei ole vastaavaa mahdollisuutta
  • Jopa 92% Internetin käyttäjistä on sitä mieltä, että mahdollisuus katsella 360 asteen panoraamaa on välttämätöntä, kun he selaavat tarjontaa verkossa

Pelkästään nämä faktat kertovat jo kaiken oleellisen siitä, kuinka tärkeästä markkinoinnin työkalusta puhutaan.

Löydä asiakkaasi Mediasteen avulla!

Jos sinulla on haasteita lisätä suoria varauksia tai saada kaikki potentiaali irti verkkosivustasi, me olemme oikea taho auttamaan! Laadukkaiden virtuaalikierrosten avulla muutamme verkkosivujen kävijät suoriksi varauksiksi.

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin saadaksesi tarjouksen sekä lisätietoa palveluistamme.

Ammattitaitoinen tiimimme odottaa sinua, ollaan siis yhteydessä!

Kirjoittanut: Mikael Niemelä

Uusimmat artikkelit

Virtuaalikierros: Vuosikymmenen johtavin tapa hotellin markkinointiin!​