Mediaste

Viisi syytä käyttää virtuaaliesittelyä kiinteistönvälityksessä​

Virtuaalitodellisuus on teknologian viimeisimpiä kehitysaskelia, uusi teknologia mahdollistaa realistisen kokemuksen suoraan kännykän tai tietokoneen välityksellä. ​ useat verkkokaupat tarjoavat mahdollisuuden tarkastella tuotetta kolmiulotteisesti. Virtuaaliesittelyn avulla voit tarkastella ja liikkua asunnossa vapaasti ja tutkia sitä lukemattomista katselukulmista.

Miksi kiinteistön virtuaaliesittely kannattaa ?

Kuten aiemmin todettiin virtuaaliesittelyt lisäävät uusia ja tehokkaita tapoja tarkastella kohteita suoraan tietokoneen tai kännykän ruudun kautta. 360 asteen kuvaan mahtuu paljon enemmän tietoa kuin perinteiseen kaksiulotteiseen kuvaan.

  1. Enemmän potentiaalisia ostajia

Pitkä matka asuntonäyttöön rajaa potentiaalisten ostajien määrää huomattavasti. Virtuaaliesittelyyn voi osallistua mistä vain, näin kauempana asuvat asiakkaatkin voivat tutustua asuntoon tarkasti.

  1. Asuntonäyttö kellon ympäri virtuaaliesittelyn avulla

Virtuaaliesittely luo mahdollisuuden digitaalisesti vierailla asunnossa kellon ympäri. Asunnonvälittäjänä sinulla voi olla kiireistä, etkä ehdi järjestämään vanhanaikaista asuntoesittelyä usein. Internetissä toimiva virtuaaliesittely on käynnissä kokoajan ja sinulla jää enemmän aikaa keskittyä muihin toimiin.

  1. Kauppa ilman varsinaista esittelyä

Digitaalisen virtuaaliesittelyn avulla asunto on mahdollista myydä ilman fyysistä asuntoesittelyä.

  1. Auttaa päätöksenteossa

Virtuaalinen esittely on tehokas tapa antaa potentiaaliselle ostajalle mahdollisimman tarkka vaikutelma myytävästä asunnosta. Ostopäätöksen tekeminen on huomattavasti helpompaa

  1. Helpommin näkyvyyttä yritykselle ja nettisivulle

Virtuaalitodellisuus on edelleen uusi teknologia, eivätkä useatkaan kiinteistövälittäjät ole vielä ottaneet käyttöön tätä uutta teknologiaa. Käyttämällä virtuaaliesittelyjä olet askeleen edellä useimpia muita kiinteistövälittäjiä.

Uusimmat artikkelit

Viisi syytä käyttää virtuaaliesittelyä kiinteistönvälityksessä